English
Change language   

Despre noi

Compania Tempos Serv functioneaza ca un sistem business-to-business specializat pe lucrari si proiecte in domeniul energetic.

Compania a fost infiintata in 1997, cu capital 100% romanesc, in Bucuresti. Dezvoltarea ei este sustinuta de performantele a peste 60 de ingineri, economisti si lucratori specialisti cu studii si experienta acumulate in peste 15 ani de lucrari in domeniul energetic.

Tempos Serv pune la dispozitie pachete complete de servicii disponibile in toata tara. Activitatea companiei este concentrata pe constructii si montaj energetic, iar ca servicii secundare oferim clientilor nostri consultanta tehnica, proiectare, automatizari si tablouri electrice, probe tehnologice, mentenanta si inchirieri utilaje.

Efectuam atat lucrari de modernizare pentru echipamente existente, cat si lucrari pentru proiecte noi pentru care oferim servicii de consultanta si audit energetic, proiectare de sisteme energetice avansate cu tehnologie moderna, realizate de ingineri cu experienta in operarea cu instalatii electrice indiferent de complexitatea lor. Echipa de specialisti este pregatita pentru obtinerea solutiilor optime si complete in domeniul electric, avand tot timpul in vedere siguranta si rigurozitatea lucrarilor electrice si energetice efectuate corect.

Serviciile oferite de Tempos Serv sunt flexibile si se pliaza pe nevoile oricarui proiect care impune alimentarea cu energie electrica. Solutiile tehnice din domeniul energetic puse la dispozitia colaboratorilor nostri de pana acum demonstreaza atat calitatea cat si eficacitatea echipelor noastre, prin intermediul carora clientii obtin cresteri consistente ale eficientei energetice. De aceea, compania noastra este potrivita pentru a realiza cu succes proiecte dezvoltate atat pentru producatori cat si pentru companii care transporta sau distribuie energie electrica.

Tehnologia este sursa principala de inovatie in domeniul energetic ceea ce determina pentru Tempos Serv utilizarea celor mai bune echipamente si dispozitive precum si adoptarea si implementarea celor mai sigure tipuri de instalatii electrice.

Tempos Serv este compania pentru care fiecare client devine un partener al echipei noastre de specialisti. Fiecare proiect este o dovada a responsabilitatii si pasiunii pe care o dedicam lucrarilor pentru construirea nu doar a sistemelor energetice ci si a relatiilor de incredere.

Copyright (c) 2009 - 2022 Toate drepturile rezervate
Web Design by Bluebay Design