English
Change language   

Valori

Responsabilitate - Fiecare angajat al Tempos Serv isi asuma deciziile si activitatea pe care o intreprinde in relatiile cu furnizorii, managementul companiei si clientii.

Ne asumam raspunderea juridica pentru serviciile prestate, de aceea pentru noi este foarte important ca orice actiune intreprinsa in cadrul companiei sau reprezentand compania sa fie incadrata atat in regulile legislative cat si in regulile interne ale companiei, folosite ca ghid pentru mentinerea relatiilor pe termen lung, unde clientii sunt multumiti de intreaga gama de echipamente si servicii primite.

Loialitate si integritate - Sunt elementele determinante pe care se bazeaza relatiile din cadrul companiei.

Fiecare membru al echipei Tempo Serv a fost recrutat nu doar pe baza cunostinelor tehnice si a experientei in domeniul energetic, ci si pe baza calitatilor personale de interactionare si integritate. La fel de important este pentru noi este ca fiecare membru al echipei sa constientizeze importanta loialitatii, a faptului ca face parte dintr-o echipa de succes, in care corectitudinea este plasata pe primul loc in topul valorilor dupa care ne ghidam activitatea.

Comunicare eficienta - Este promovat dialogul deschis atat in interiorul companiei prin discutii deschise intre angajati si manageri cat si discutii productive intre membrii companiei si partenerii ei.

Pentru ca la baza oricarei relatii de succes sta o comunicare eficienta, sustinem initiativele oricarui angajat atata vreme cat acestea sunt analizate cu atentie de superiori si supuse tuturor parametrilor de verificare. In felul acesta orice idee buna este valorificata in echipa, pastrandu-se totusi rigurozitate activitatii pe care o desfasuram. Pentru noi este important sa tinem pasul cu orice noua idee care ar putea sa aduca un plus de valoare clientilor nostri, reusind prin evolutie constanta sa ramanem cei mai buni in domeniu.

Performanta si profesionalism - Acestea reprezinta criteriile de selectie si scopurile bine definite ale personalului Tempos Serv.

Fiecare angajat al nostru este motivat sa devina din ce in ce mai bun in ceea ce face si sa adopte strategii de lucru mai performante de fiecare data cand acest lucru este posibil.
Selectia personalului este foarte stricta inca de la bun inceput, ceea ce face ca intreaga echipa sa functioneze dupa aceiasi parametri, iar rezultatele sa fie masurate mult mai simplu. Este sustinut spiritul competitiv pentru ca evolutia angajatilor sa insemne in aceeasi masura si dezvoltarea si perfectionarea activitatii firmei.


Spiritul de echipa - Cea mai importanta resursa a companiei este reprezentata de oameni si conexiunile formate de acestia. Fiecare interactiune contribuie la drumul catre succes.

Pentru noi, cooperarea duce pe termen lung la rezultate optime care se vad de fiecare data in proiectele pentru care echipa de lucru a depus efort. O comunicare eficienta nu este posibila decat cu oamenii deschisi, pregatiti sa lucreze si sa participe activ la elaborarea celor mai bune solutii.

Copyright (c) 2009 - 2022 Toate drepturile rezervate
Web Design by Bluebay Design